Teknoloji Molası

Teknolojinin Nabzını Tutan Site!

2020 Yılının En Kötü Oyunları

2 min read

Metacritic 2020 yılının en kötü oyunları listesini açıkladı. İşte 2020 yılında çıkmasa da olurdu dediğimiz en kötü oyunlar.

2020 oyun sektörü açısından hayli karışık bir yıl oldu. Yeni nesil konsollara geçiş sürecinden ötürü bazı yapımlar ertelenmek zorunda kaldı. Bir de işin içerisinde Covid-19 salgını girince işler içinden çıkılmaz bir hal aldı.

Pek çok oyunun geliştirme süreci uzaktan çalışma modeline göre yeniden düzenlendi. Durum böyle olunca ortaya tam anlamıyla tamamlanamamış, pek çok bug ve hataya sahip yapımlar çıktı.

Peki bu yapımlar içerisinde en kötüleri hangileriydi? Dünyanın önde gelen oyun mecralarının inceleme puanlarını baz alarak ortalama puanlar çıkaran Metacritic, 2020 yılında en düşük puan alan yapımları açıkladı.

Dünyanın önde gelen oyun mecralarının inceleme puanlarını baz alarak ortalama puanlar çıkaran Metacritic, 2020 yılında en düşük puan alan yapımları açıkladı.

Açıklanan listeye göre 2020’nin en kötü oyunu ortalama puanı 29 olan Tiny Racer oldu. Onu Pek çok platformda boy gösteren XIII Remake takip etti. Bu yapımda yüzlerce hata bulunması oyun severleri adeta çileden çıkarmıştı.

3. sırada Dawn of Fear bulunurken, sadece para kazanma amaçlı yapılmış bir oyun izlenimi sunan Fast & Furious Crossroads ise listeye 4. sıradan giriş yaptı.

1. Tiny Racer (Switch) – 29
2. XIII Remake (Xbox One) – 32
3. Dawn of Fear (PS4) – 33
4. Fast & Furious Crossroads (PC) – 34
5. Arc of Alchemist (Switch) – 36
6. Remothered: Broken Porcelain (PC) – 39
7. Tamarin (PS4) – 40
8. Street Power Soccer (PS4) – 41
9. Gleamlight (Switch) – 42
10. The Elder Scrolls: Blades (Switch) – 42

Yılın en kötü parolaları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir