Teknoloji Molası

Teknolojinin Nabzını Tutan Site!

2020 Yılında En Çok Kazanan CS:GO Takımları

2 min read

2020 yılında en çok kazanan CS:GO takımları arasından ilk 5 takımını haberimizde sizlerle paylaştık.

Espor dünyası gün geçtikçe gelişiyor ve büyüyor. Bu dünyaya en çok katkı sağlayan oyunlardan biri de tartışmasız CS:GO. Son yıllarda milyonlarca izleyiciye sahip olan CS:GO turnuvaları dünya çapında takımların oluşmasına ve bütün dünyayı saran bir mücadelenin oluşmasına yardımcı oldu.

Bu büyüme birçok turnuva organizatörünü de harekete geçirerek kıtalar arası 1400‘ün üstünde birçok irili ufaklı turnuva gerçekleşmesine sebep oldu. Koronavirüs sebebiyle her ne kadar turnuvalar online olarak gerçekleşse de bütün dünya evlerinden bu heyecana ortak oldu ve izlemeye devam etti. Bu sayede 2020 yılında toplam 16.8 milyon $ ödül dağıtıldı.

En Çok Kazanan CS:GO Takımları

1) Mad Lions

Danimarkalı CS:GO takımı MAD Lions, Flashpoint 1 turnuvasından şaşırtıcı bir şekilde galip gelerek tek bir turnuvada 500 bin $ kazandı. 2020 yılında en çok kazanan CS:GO takımları listemizin 1. sırasında yer alıyor.

2) Virtus.Pro

Flahpoint 2 turnuvasını kazanan Virtus.Pro takımı, sadece bu turnuvadan büyük ödül olarak 500 bin $ ödül kazanmıştır. Ardından DreamHack December 2020 turnuvasını da kazanarak 50 bin $ ödül ile birlikte 2020 yılında en çok kazanan CS:GO takımları listemizde 2. sırayı almaya hak kazandı.

3) Complexity Gaming

Kuzey Amerika ve Kuzey Avrupa turnuvalarına katılan CS:GO takımı BLAST Premier: Spring 2020 European finallerini kazanarak 335 bin $ ödül kazanmıştır. Bu sayede listemizin 3. sırasında yer alıyor.

4) Astralis

Danish Powerhouse, BLAST Premier Fall 2020 gibi birçok turnuvada şampiyonlukları olan Astralis CS:GO takımı 631 bin $ ödül kazanmıştır. Ayrıca IEM Global Challenge kazanarak 200 bin $ ödül elde etti ve listemizin 4. sırasında olmasının en büyük sebebi.

5)Natus Vincere

Listemizin 5. sırasında yer alan Natus Vincere CS:GO Takımı 2020 yılında toplam 626 bin $ ödül topladı. Bu ödül miktarını birçok farklı turnuva aldıkları dereceler sayesinde toplayabildiler.

Diğer takımların ne kadar kazandığını görmek için buraya tıklayınız.

2020 Yılında En Çok Kazanan PUBG Takımları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir