Teknoloji Molası

Teknolojinin Nabzını Tutan Site!

2020 Yılının En İyi App Store Uygulamaları

3 min read

Apple tarafından açıklanan 2020 yılının en iyi uygulama ve oyunları listesi açıklandı. Yılın en çok söz edilen uygulaması Zoom ve bir sosyal oyun olan Among Us tabii ki listede… Bu ikili hem iPhone hem de iPad’de en çok indirilen ücretsiz uygulama ve oyun oldu.

2020 yılında insanlar birbirleriyle haberleşmek ve etkileşim kurmak için yeni yollar aramak zorunda kaldı. Ve insanların bu eğilim ve davranışları Apple’ın cihazlarında en çok indirilen uygulamalara da yansıdı. İşte 2020 En İyi App Store Uygulamaları ve Oyunları:

Yılın iPhone Uygulaması: Wakeout!

Neden seviyoruz? Wakeout! ev hayatının imkanlarından en iyi şekilde yararlanan kolay egzersizlerle, hareket etmek için gerekli zamanı ve iradeyi bulmamıza yardımcı oldu.

Yılın iPhone Oyunu: Genshin Impact

Neden seviyoruz? Açık dünyada geçen bu RPG, inovatif görsel efektlerle hayata geçirilmiş renkli canavarlar ve yeri göğü sarsan devlerle dolu devasa bir diyarı keşfetmeleri için, oyuncuları serbest bıraktı.

Yılın iPad Uygulaması: Zoom

Neden seviyoruz? Olağanüstü kullanım kolaylığı ve güvenilirliğiyle Zoom, iş dünyasına yönelik bir video konferans uygulaması olmaktan çıkıp, hayatın her alanında kullandığımız bir araç haline geldi.

Yılın iPad Oyunu: Legends of Runeterra

Neden seviyoruz? Son derece popüler League of Legends evreninde geçen bu kart biriktirme oyunu, her maçı zeka ve vahşi saldırı yarışına dönüştürerek öne çıktı.

Yılın Mac Uygulaması: Fantastical

Neden seviyoruz? Bu olmazsa olmaz takvim uygulaması, 2020’nin yeni gerçekliklerine uyum sağlamanın yollarını bularak, uzaktan toplantılar ve görüntülü sohbetler dünyamızda iş birliği ve plan yapmayı kolaylaştırdı.

Yılın Mac Oyunu: Disco Elysium

Neden seviyoruz? Cesur, göz alıcı ve son derece düşündürücü rol yapma oyunu Disco Elysium sistematik eşitsizlikler, zor kararlar ve bizi biz yapan şeyler üstüne kafa yoran nefes kesici bir meditasyon.

Yılın Apple Watch Uygulaması: Endel

Neden seviyoruz? Müzik ve sağlıklı yaşam arasındaki çizgiyi yakınlaştıran bu yenilikçi uygulama, son derece rahatlatıcı ve derinlemesine kişiselleştirilmiş ses manzaralarını bileğine taşıdı.

Yılın Apple TV Uygulaması: Dandara: Trials of Fear Edition

Neden seviyoruz? Sömürge dönemi Brezilya’sında köleliğe son vermek için savaşan gerçek savaşçı Dandara dos Palmares’tan esinlenen bu aksiyon dolu platform oyunu, yer çekimine meydan okuyan cesur oyun mekaniğiyle nefesimizi kesti.

Yılın Arcade Oyunu: Sneaky Sasquatch

Neden seviyoruz? Bu keşif oyununda, ormanda yaşayan büyüleyici bir Kocaayak olarak iyi beslenmeyi ve biraz da yaramazlık yapmayı hedefledik ve aile boyu eğlendik.

2020 Trendi: Birlikte Daha Kolay

İnteraktif görüntülü arama: Caribu

Neden seviyoruz? Caribu, miniklerin uzaktaki aile üyeleriyle sohbet etmeleri, okumaları ve oyun oynamaları için çocuk dostu ve güvenli bir yol haline geldi.

Gerçek zamanlı iş birliği: Explain Everything Whiteboard

Neden seviyoruz? Bu interaktif dijital beyaz tahta; öğrenmeyi, ilham almayı ve iletişimi kolaylaştıran paha biçilmez bir araca dönüşerek sınıftaki özel anları besledi.

Fark yarat: ShareTheMeal

Neden seviyoruz? ShareTheMeal çözümün parçası olmak için son derece kolay bir yol sundu: Birkaç dokunuşla, dünyanın dört bir yanında açlıkla karşı karşıya olan yüz milyonlarca insan için öğün satın almak!

Öz bakım yardımcın: Shine

Neden seviyoruz? Bu meditasyon uygulaması en çok ihtiyacımız olan zamanlarda kapsayıcılığı ve temsil edilmeyi zihinsel ve duygusal sağlığın merkezinde tuttu.

2020 Yılının En İyi Google Play Uygulamaları

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir